December is een echte feestmaand. In Nederland wordt traditiegetrouw in het begin van december de komst van Sinterklaas gevierd en dan is natuurlijk nog het grootste feest van de wereld: kerstmis. Deze gezellige tijd begint nu echt aan te breken, maar we hebben nog een feest: het eenjarige bestaan van PlayStation Home. Vorig jaar december kwam dan eindelijk de langverwachte online community op de PlayStation 3 en deze wordt steeds groter.

Om dit te vieren heeft Sony Computer Entertainment (SCE) een leuke verrassing voor je in petto. Wil je een nieuw appartement geheel gratis? Vanaf vandaag kan je namelijk een Tree House aanschaffen in de Home Estates winkel in het winkelcentrum en deze kost je niets.

[nggallery id=208]

Naast de Tree House kan je nog een persoonlijk stukje space kopen. Deze personal space is van MotorStorm: Pacific Rift en kan je ook aanschaffen bij Home Estates. De MotorStorm: Pacific Rift personal space heeft leuk stukje strand, een danstent en je eigen kleine haven.

[nggallery id=209]

Natuurlijk komt de kerst ook naar PlayStation Home met een prachtige Winter Wonderland space. Hier kan je de Kerstman opzoeken en zijn elfjes helpen met leuke minigames. In deze space kan je veel leuke cadeaus en andere leuke beloningen krijgen, want de Kerstman wil jullie natuurlijk wel verwennen in deze leuke maand.

Wil je altijd al eens met een sirene op je kop lopen? Dat kan nu in Home, want als je naar de Alter Ego winkel in het winkelcentrum gaat kan je dit leuke hoofddeksel aanschaffen. Deze opvallende pet is er in vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Loop maar eens lekker opvallend door PlayStation Home met dit ding.

Tot slot hebben ze een klein probleem opgelost. Sommige gamers konden niet meer inloggen in PlayStation Home en kregen een Z(7,-104) error. De gamers die last van deze melding hadden, kunnen vanaf vandaag weer inloggen.