Voor de naam ‘SoulCalibur: Unbreakable Soul’ is een trademark in Europa ingediend, wat zou kunnen suggereren dat Namco Bandai er nog een ander project op nahoudt naast het niet zo lang geleden aangekondigde SoulCalibur: Lost Swords en de HD port van SoulCalibur 2.

Dit is boven komen drijven via Siliconera. De site maakte tevens de notie dat de trademark van Namco’s aankomende free to play-titel SoulCalibur: Lost Swords in juli is ingediend en werd aangekondigd in september, wat een relatief klein tijdsbestek is. Zou het kunnen dat we de aankondiging van Unbreakable Soul nog te horen krijgen voor het jaar is afgelopen? Laat het speculeren maar beginnen.

Aangezien er al een free-to-play SoulCalibur aan zit te komen, waarmee het in de voetstappen van Tekken Revolution en het nog uit te komen Dead or Alive: Core Fighters treedt, en er ook al een HD port van een oudere Soul Calibur dadelijk om de hoek komt kijken, gokken wij erop dat Unbreakable Soul wel eens een PS Vita game zou kunnen zijn. Of misschien zelfs een game voor de PS4? Dit blijft echter puur speculatie, dus pin ons nergens op vast. Wat denk jij dat het zou kunnen zijn?