De datum van de Alien vs. Predator oorlog is bekend

De strijd tussen de twee gevaarlijkste wezens is nog steeds niet afgelopen. We hebben het natuurlijk over Alien vs. Predator (AVP) waar wij als mens tussenin staan. De game heeft een remake van SEGA gekregen voor de gameconsoles van nu, dus ook voor de PlayStation 3.

We kunnen volop meestrijden in deze oorlog vanaf 19 februari 2010. Dan komt de game uit met maar liefst drie verschillende edities: Standard, Survivor en Hunter. De Standard Edition neemt niks extra’s met zich mee, terwijl de Survivor Edition in een metalen case zit waarbij je ook nog eens een paar leuke features en een code voor DLC multiplayer maps krijgt.

De Hunter Edition bevat hetzelfde, maar er zit ook een facehugger model, een Weyland Yutani sleeve badge en een 3D kaart bij. Dus vanaf 19 februari volgend jaar kunnen we de strijd aangaan in Alien vs. Predator.

6 reacties

 1.    1267 XP
  luctheman's avatar

  Dit lijkt mij een heeeeeel leuk spel 🙂

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Weet niet echt wat ik van moet verwachten, hopelijk een demo.

 3.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Van die facehugger wil ik een foto zien 😛
  Hopelijk wordt dit een redelijk spel dan koop ik hem wel.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ben benieuwd naar de prijs van Survivor en Hunter, zal wel weer overdreven duur zijn

 5.    112 XP
  Geoffrey's avatar

  Zalig

 6.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @luctheman:
  Dat wordt het gewoon. De ultime combi is dit. Stealth jager, opgejaagd beest dat in silince jaagt (alien) en de prooi (de marine) speel je alle 3, en allemaal 4 uur. Is al bijna net zo lang als de MW2 SP als je flink doorspeelt.