Eens in de zoveel tijd houdt de IDGA (The International Game Developers Association) een bijeenkomst waar veelal een presentatie wordt gegeven door een grote ontwikkelaar.

Een aantal dagen geleden werd er een nieuwe bijeenkomst gehouden en ditmaal gaf Naughty Dog een presentatie, de ontwikkelaar van The Last of Us. Hier kwam interessant nieuws vandaan, want Naughty Dog wist te vertellen dat het team dat uiteindelijk The Last of Us heeft ontwikkeld eigenlijk bezig was met de ontwikkeling van een nieuwe Jak & Daxter game. Het is dus een hele omslag geweest om van een nieuwe Jak & Daxter game naar The Last of Us te gaan.

Hier een aantal screenshots van de presentatie:

Jak & Daxter Foto 1

Jak & Daxter Foto 1

Het is nog steeds niet bekend met welke PS4 game Naughty Dog op dit moment bezig is. Dat de studio iets aan het maken is is duidelijk, maar met wat ze gaan komen is nog steeds onduidelijk. Eerder kon je al lezen dat er geruchten gaan dat Naughty Dog bezig is met Jak IV. Het is dus duidelijk dat Naughty Dog nog steeds geïnteresseerd is in een nieuwe game in de Jak & Daxter reeks, maar dat het de afgelopen jaren net iets anders gelopen is.

De hele presentatie is hier te bekijken