Weten we eindelijk de naam van de PS3 Motion Controller?

Sinds de bekendmaking van de nieuwe technologie en controllers voor de PlayStation 3 van Sony op de afgelopen E3 noemen we het project eigenlijk alleen maar Motion Control. Of de controllers noemen we de PS3 Motion Controller. Maar is dit wel de naam voor deze controller?

Het lijkt erop van niet, want John Riccitiello (ja, daar hebben we hem weer) van Electronic Arts heeft de controller genoemd bij zijn naam: Gem. Tenminste, daar kunnen we vanuit gaan. Het lijkt erop dat de beste man zich versproken heeft tegenover IGN.com en dat de controller echt zo gaat heten.

“In the coming year, both Sony and Microsoft have announced new controllers. Motion sensor controls, Natal and Gem, these are likely to bring new consumers into the marketplace.”

Sony heeft het in ieder geval niet bevestigd. We zullen het vanzelf merken als deze nieuwe controllers en games zich voor het eerst laten zien in de winkels in de lente van 2010.

“No official name for the PlayStation motion controller has been announced.”

5 reacties

 1.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Haha, wel een leuke naam, beetje kort misschien maarja, wie wil er dan ook zoiets als: ‘SuperDeluxeMegaCoolMotionController’

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @AngelEmiel: Hahaha 😛 das waar mr wrm Gem, naja nog niks bevestigd.

 3. Anoniem -   
  Fanaat's avatar

  Het blijft een gay-project.

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  nou zolang het beter werkt dan de wii is het wel grappig maar om te gebruiken bij cod nee dat lijkt me dan weer een beetje cut

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Die naam maar eens snel registreren dan 😉