Eerste ‘screenshots’ Homefront 2 verschenen


Homefront was helaas niet van de kwaliteit die we hoopten dat de game zou zijn en destijds heeft THQ ook besloten om het vervolg door Crytek te laten ontwikkelen. Crytek heeft na het faillissement van THQ de rechten opgekocht en werkt momenteel nog steeds aan Homefront 2.

Enige tijd terug verscheen er al een video die een zeer vroege status van de game zou tonen, maar dat is nooit officieel bevestigd. Nu enige tijd later zijn er twee ‘screenshots’ verschenen van Homefront 2 en hoewel de onderstaande afbeeldingen niet al te scherp zijn valt wel te zien dat de game er erg goed uitziet.

Deze beelden komen voort uit een promotionele folder van Crytek en de tonen de visuele kwaliteit van de game die momenteel in een ‘work in progress’ status verkeert. De game heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar de bedoeling was in de eerste instantie 2015. Dus verwacht de game tussen nu en dan. Wellicht dat we er meer van gaan zien op de E3 volgend jaar.

Boxshot Homefront 2

Homefront 2

Releasedatum:
2014
Genre:
Shooter
Uitgever:
Crytek
Ontwikkelaar:
 1.    542 XP
  Gobo92's avatar

  Ziet er mooi uit!

 2.    122 XP
  AlienStorm72's avatar

  Deel 1 was het perfecte bewijs dat dedicated servers niet per se garant staan voor een vlotte MP.

 3.    707 XP
  DRAGONBLADEX's avatar

  ziet er mooi uit kan niet wachten

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Staat al bijna een week op internet

 5.    551 XP
  Tjoe's avatar

  Was toch een leuke game.

 6.    81 XP
  Babyvet's avatar

  Vond de singel player erg interessant

 7. Anoniem -   
  77.166.102..xxx's avatar

  Deel 1 was een teleurstelling. De singleplayer was erg kort en vol freezes. De multiplayer trophies zatten vol glitches en is nu bovendien offline. Crytek moet iets geweldigs neerzetten of ik begin er niet meer aan.