In de Modern Warfare delen kon je in coöp in de Spec-Ops modus aan de slag, maar die modus keert in Call of Duty: Ghosts niet meer terug. Dit vertelde Mark Rubin in een interview met ons dat je hier kunt terugzien. Helemaal verdwenen zijn de coöp features niet, aangezien de Squads modus eigenlijk min of meer de nieuwe Spec-Ops modus is, maar hier lijkt het qua coöp modi niet bij te blijven.

Let op; het volgende kan spoilers bevatten. De Achievements (en dus trophies) zijn online verschenen en hierin valt uit een Achievement/trophy omschrijving af te lezen dat er een ‘Extinction’ modus in de game zit. In deze modus moet je voor het eerst zien te ontsnappen voor een Achievement/trophy. Daarnaast zul je ook met vier spelers moeten ontsnappen nadat je alle Extinction uitdagingen hebt voltooid.

Recent verscheen er een trailer die de Squads modus toonde en hierin was de vermelding van de ‘Extinction’ modus heel vluchtig te zien. Wat het is, is momenteel nog een raadsel, maar de omschrijving suggereert iets in de zin van de zombie modus van de Call of Duty delen die door Treyarch ontwikkeld werden. Nu is de kans op een zombie modus zeer klein, maar iets soortgelijks is niet ondenkbaar.