Assassin’s Creed IV: Black Flag heden gameplay beslaat 3 tot 5 uur


In Assassin’s Creed IV: Black Flag zul je de meeste tijd in het Caribische gebied doorbrengen op de Jackdaw, maar naar goede gewoonte zullen er ook momenten zijn dat je in het heden het één en ander zult moeten doen. De aanpak hiervan is vanwege gebeurtenissen in Assassin’s Creed III deze keer aanzienlijk anders en het is dan vooralsnog ook even een verrassing wat we hiervan mogen verwachten.

De singleplayer van de game is goed voor ongeveer 20 uur gameplay en hiervan zul je 3 tot 5 uur in het heden doorbrengen, aangezien je tijdens het avontuur vijf keer de Animus uit zult stappen. Dit gaf game director Ashraf Ismail aan op het Ubisoft blog. Deze momenten van gameplay zullen net zoals voorheen jou als speler weer van nieuwe antwoorden rondom Abstergo verschaffen.

“In total, if you were to do everything in the present day – find everything, hack every computer, access every room – it’s a solid three to five hours,”

“For the main path – the stuff you’re required to do – it’s somewhere between 20 and 25 minutes. You leave the Animus five times during the game’s main path and each time you’re there for about three to four minutes.”

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1067 XP
  SkySurprise's avatar

  Ben benieuwd wat ze gaan bieden als verhaal.

 2.    1060 XP
  megafire777's avatar

  mmm vraag me af wat ze gaan doen:P

 3.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Can’t wait.
  Alleen ik hoop niet dat ze heel veel van deze toch wel story-gerichte informatie weg gaan geven. Dat hoeft niet zo, laat ons maar mooi in het ongewisse, Ubisoft, zoals je bij AC3 ook alles zo knap verborgen hebt gehouden.

 4.    97 XP
  Sjord's avatar

  Meestal vind ik buiten de “echte” wereld geen zak aan. Ik koop die game om over de oceanen te cruisen en lekker te klimmen en te klauteren. Niks meer en niks minder.

 5. Anoniem -   
  naamke's avatar

  Inderdaad buiten de animus vond ik ook altijd dood saai

 6.    979 XP
  Mikeyboy's avatar

  Elke deel waar het in zat vondt ik bagger.

  Zelfs de laatste AC3 vondt ik hem slecht, maar goed.. die paar uurtjes even “door knallen” en lekker duiken naar schatten ect ect. 😉

 7.    95 XP
  SerenCrux's avatar

  Nieuwe antwoorden, maar 50 keer meer vragen, stomme Ubisoft, zoals fucking altijd.

  Ik kijk wel de ending op youtube, ik heb geen zin in piraten, ik heb zin in echte assassins en fucking Desmond, geen fucking indiaan die alleen over zijn familie denkt en niets over een freaking apple.

 8. Anoniem -   
  Blackleader's avatar

  Ik ben benieuwd, desmond is wel dood….