Dark Souls II beta uitnodigingen voor PS3 gaan deze week de deur uit

De release van Dark Souls II op 14 maart begint steeds dichterbij te komen. Het wordt zo langzamerhand dus wel eens tijd om, met name het multiplayer aspect van de game, te testen. Dit wordt vaak gedaan via gesloten en open beta tests, en die voor Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de UK beginnen deze week al op de PS3.

De beta fase zal From Software, de ontwikkelstudio achter de game, de nodige informatie geven over de belasting van de servers met zoveel spelers die er tegelijk gebruik van maken, de algehele balans van de game, alsook feedback over de multiplayer en – niet onbelangrijk – bug fixes.

De site verteld dat het testen zal beginnen op 12 oktober en toegang zal verschaffen tot het limiet van 5000 spelers. Dit nummer zal verhoogd worden op 26 oktober. Alle spelers krijgen dezelfde code die tevens bekend zal worden gemaakt op de Facebookpagina van Dark Souls II. Mocht je van plan zijn deel te willen nemen nemen, raden wij je aan snel te handelen. Let wel, spelerprogressie zal niet je niet over kunnen dragen naar de uiteindelijke retail versie van Dark Souls II.

Boxshot Dark Souls II

Dark Souls II

Releasedatum:
14-03-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1.    310 XP
  killbilspier's avatar

  hoe kan ik deelnemen aan de beta? ik heb hem op firstlook nog eens gespeeld zien worden maar wat wordt deze game vet! echt alleen al die demo zag er spectaculair uit en ook de gameplay zag er heerlijk vloeiend uit. Ik kijk echt uit naar deze game maar ik hoop wel dat die naar de ps4 wordt overgebracht want ik heb geen zin om een half jaar na de release van de ps4 nog mijn ps3 aan te hoeven sluiten voor 1 spel 🙁

 2. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @killbilspier: Dit kon je doen door je aan te melden via de PlayStation Store. Hier was even geleden nog een post over gemaakt, check hieronder! Je bent alleen nu wat laat…

  http://www.psx-sense.nl/145426/eerste-gesloten-beta-dark-souls-ii-begint-op-12-oktober/

 3.    310 XP
  killbilspier's avatar

  @Sensu: ah jammer 🙁 die heb ik helaas gemist wat ik raar vind want ben hier zowat elke dag te vinden haha

 4.    23 XP
  sanderman789's avatar

  Heb me eigen al vanaf dag 1 ingeschreven hopen dat ik maar wordt uitgekozen 😀