Is ‘Sleeping Dogs 2’ oftewel ‘Triad Wars’ geïnspireerd op de gelijknamige film?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_525416066fd32.jpg

Vanochtend wisten we je het geweldige nieuws te brengen dat United Front Games bezig is met een nieuwe game als vervolg op Sleeping Dogs. Men meldt dat de game zich afspeelt in dezelfde universum als Sleeping Dogs, hiermee bedoelen ze hoogstwaarschijnlijk Hong Kong. Uiteraard is dit een prachtige stad en we zijn erg blij dat ze ervoor gekozen hebben hier weer terug naartoe te gaan. Als ze de vorige versie nemen en deze nog verder verbeteren kan het namelijk weleens een behoorlijke game van formaat worden.

We zijn alleen een beetje bang dat men mogelijk een filmgame maakt, er is namelijk een gelijknamige film die zich ook afspeelt in Hong Kong. Deze kwam destijds in 2008 uit en werd niet al te goed ontvangen, dus het zou wel een rare keuze van ze zijn als ze dit gaan doen.

In 2014 zouden we meer info over de game krijgen, wij houden in ieder geval ons hart vast dat de game niet geïnspireerd is op de gelijknamige film, deze was namelijk niet al te best. De film staat overigens ook wel bekend als Duo shuai en in het westen kwam de film uit in 2012.

So, we’re making a new game! We can’t say a lot about it right now, but you might have read about a trademark registration for something called Triad Wars? Well, we’re super-excited that it’s another game based in the Sleeping Dogs universe, it’s something we’ve wanted to do for ages, and we’re very happy to be working with Square Enix again… but that’s all we can give you for the time being – we’ll have more information about what the game’s going to be in 2014.

Boxshot Triad Wars

Triad Wars

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Triad Wars komt later misschien ook naar consoles volgens ontwikkelaar
Gepubliceerd op 27 sep, 2014 om 13:45
Nieuwe Sleeping Dogs wordt een ‘online pc-game’
Gepubliceerd op 22 sep, 2014 om 09:10
Sleeping Dogs: Triad Wars krijgt eerste teaser – komt naar de PS4
Gepubliceerd op 9 dec, 2013 om 19:07
 1.    64 XP
  vbshinra's avatar

  Jullie zeggen wel Sleeping Dogs 2, maar United Front Games heeft niet echt gezegd dat het een sequel is. Zij hebben alleen gezegd dat Triad Wars in dezelfde universum als die van Sleeping Dogs afspeelt.

 2. crew Management -    4412 XP
  M4GN3T's avatar

  @vbshinra: Kijk het logo boven hun blog post 😉

 3.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Zolang maar Deeltje 2, op PS4tje komt, vind ik alles best!… 😀

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Sleeping dogs best dogs

 5.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  Een tweet aan de uitgever leerde dat de game totaal niks met de film te maken heeft.