Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC trailer verschenen

Assassin’s Creed IV: Black Flag moet nog uit gaan komen, maar dat de game na de release ondersteund zal gaan worden met verschillende DLC pakketten is een feit. Hierboven is een live-action trailer te bekijken van de Freedom Cry DLC. Deze DLC zal draaien om Adewale die vroeger als slaaf diende. Nu hij eenmaal zijn vrijheid heeft gevonden als piraat moet hij toch zijn verleden weer onder ogen zien.

Als je de Season Pass van de game aanschaft krijg je de Freedom Cry DLC gratis evenals exclusieve customization opties voor de Jackdaw, extra singleplayer missies, wapens, kostuums en te verzamelen objecten. Daarnaast krijg je een extra personage voor in de multiplayer.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Ziet er ziek uit.

 2.    703 XP
  DRAGONBLADEX's avatar

  kan niet wachten

 3.    97 XP
  Sjord's avatar

  Belachelijk dat er DLC uitkomt binnen een week dat de game gereleased wordt. Vind dat echt niet kunnen en zou vind ik niet eens mogen.

 4. Anoniem -   
  Sander's avatar

  Ja sjord misschien heb je gelijk maar het is wel mega vet naar mijn mening

  go Ubisoft go!

 5. Anoniem -   
  80.57.158.xxx's avatar

  ik dacht dat het old man Wilson was van ac 3

 6.    1812 XP
  R*forever's avatar

  Kindsoldaat in een piraten tijdperk heb ik iets gemist? Ach ja, deze game is toch heer en meeste in geschiedenis/gebeurtenissen weer te laten herinneren. Deze game zal ik ooit wel eens kopen maar nu heb ik echt wel een beetje genoeg assassin’s creed gezien.