Far Cry 3 was de terugkeer van de franchise na enkele jaren van stilte en deze game was erg succesvol. Ook de spin-off, Far Cry: Blood Dragon, wist goed te verkopen dus het is niet gek dat er vroeg of laat een nieuw deel gaat verschijnen. Dit nieuwe deel zal waarschijnlijk Far Cry 4 heten en is volgens componist Cliff Martinez al in de maak. Althans, dat suggereert een reactie van hem in een interview met Lostinthemultiplex.

Deze website vroeg Martinez of er nog wat aan zat te komen op het gebied van een ‘score’ (soundtrack) en hierop antwoordde Martinez dat hij momenteel werkt aan een game met de naam Far Cry 4.

“Yeah, there’s a secret mission that I’m not completely on yet, it looks like I’ll also be doing a Soderbergh TV series called THE KNICK, and I’m working on a video game called FAR CRY 4. So yeah, I’m popular all this week. After like seven months of unemployment, I’m making a comeback!”

Ubisoft moet Far Cry 4 officieel nog aankondigen, maar dat er een Far Cry 4 komt mag geen verrassing zijn. Ook is het niet de eerste keer dat op deze manier het bestaan van een game uitlekt. Zodra we meer horen lees je het hier.