Guerrilla geeft nieuwe info en screenshots van de Helghast in Killzone: Shadow Fall vrij


Killzone: Shadow Fall belooft de mooiste en grootste Killzone ooit te worden en sinds het eerste deel is er een hoop vooruitgang geboekt. Zo zijn er gaandeweg steeds meer verschillende type vijanden geïntroduceerd en dat zal in Killzone: Shadow Fall niet anders zijn. In Killzone: Shadow Fall zul je verschillende type Helghast soldaten aantreffen die allen ook weer zo hun eigen specialiteiten hebben. Middels een nieuwe blogpost op de Killzone website zijn verschillende type Helghast soldaten nader toegelicht.

Helghast Assault Troopers – Deze zijn de rugwervel van het leger van Helghan. Zo zijn ze beter getraind en hebben ze beter materiaal dan de troopers van Killzone 3. Ze zouden slimmer en dodelijker zijn dan ooit.

Helghast Engineer – Deze Helghasts hebben de mogelijkheid om turrets te plaatsen en nano schilden te activeren, waardoor ze beter verdedigd zijn.

Helghast Commandos – Dit zijn de meest dodelijke Helghast soldaten die uitgerust zijn met shotguns, miniguns en nano schilden. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in brute kracht en overweldigende vuurkracht.

Hieronder drie screenshots per type Helghast. De eerste drie zijn de Assault Troopers, de twee serie van drie de Engineers en de derde de Commandos.

Boxshot Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1067 XP
  SkySurprise's avatar

  Ziet er echt gaaf uit!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Sick art hoor… damns… killzone shadow fall single player vanaf 29 nov helemaal kapot spelen

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  tjesus, wat heb ik zin in dit spel!

 4.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ziet er gruwlijk uit hoor… die (hell) gasten! 😀
  Vette Wallpapers.

 5.    440 XP
  Scholtenbrau's avatar

  Bruut design!

 6. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Brute helghast,alleen de story moet aantrekkelyker worden en interessanter serieus. Dat vecta en space spul vind ik nu wel genoeg