Brute boxshot onthuld van Alien vs. Predator

We hebben vandaag al de boxshot mogen aanschouwen van Massive Action Game (M.A.G.) maar nu is er weer een nieuwe boxshot verschenen. Namelijk de boxshot van de filmgame Alien vs. Predator. Uiteraard nemen de Aliens en de Predators het weer op tegen elkaar zoals in de film. We kunnen meedoen met de strijd tussen de Aliens en de Predators vanaf 19 februari 2010. Daarnaast krijgt de game ook nog is twee verschillende speciale edities. Namelijk de Hunter Edition en de Survivor Edition. Je kunt hieronder de boxshot bekijken van Alien vs. Predator. Uiteraard kan je je mening over de boxshot laten weten in de comments!

7 reacties

 1.    112 XP
  Geoffrey's avatar

  ziet er nice uit, als nu de game ook nog zo vet gaat worden …

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Woow ziek :O

 3.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Alles van deze game ziet er zo vet uit maar het feit dat ie gemaakt wordt door Rebellion (Rogue Warrior, Shellshock 2) die na hun eerste AvP’s en Delta Force serie serieus is gedaald in kwaliteit, schrikt me nog steeds af…

 4.    111 XP
  koert's avatar

  is het nou alien vs predator (in het bericht) of aliens vs predator (zoals het op de boxshot staat)

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wow nice! 😀

 6.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Vett 😛 😀

 7. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Hopelijk wordt dit een goede game,maar idd zoals iemand hier al zei: rebellion heeft Shellshock 2 gemaakt en rogue warrior….Het doet me toch huiveren voor de uiteindelijke kwaliteit van deze game. rebellion is als developer nou niet bepaald een paradepaardje…Ik heb mn ‘fingers crossed’dat ze hiermee gaan bewijzen dat hun A-team wel degelijk een mooie goed speelbare franchise op poten kunnen zetten! leuke boxshot,maar wel een beetje ‘generic’ imo….