Dragon’s Crown krijgt de Cross-Play feature in de eerstvolgende patch

Atlus, de uitgever achter Vanillaware’s goed ontvangen ARPG Dragon’s Crown, heeft tegenover IGN bevestigd dat de game een patch zal krijgen waardoor het mogelijk zal zijn om met de PS3-versie van de game met en tegen spelers op de PS Vita te spelen. En vice versa, natuurlijk.

Dit is meer dan fijn nieuws, omdat de community tot op heden is verdeeld in twee groepen: de gamers die Dragon’s Crown voor de PS Vita hebben gekocht en degene die het voor de PS3 hebben gekocht. Na deze patch is dat dus verleden tijd en worden de beide delen samengevoegd tot één grote, blije community.

Naast de Cross-Play feature zal er ook weer wat aan de gameplay zelf worden gesleuteld, maar ook aan de matchmaking en andere kleine verbeteringen.

De patch komt als eerste uit in Japan en zal “very, very soon” worden uitgebracht in de US. Aangezien de game nog niet uit is in EU – nog één dagje, even volhouden mensen – kan de patch er ook nog niet voor uit worden gebracht. Maar, we durven het zeer gewaagde gokje te maken dat de patch tegen die tijd ook zal uitkomen voor de Europese versie.

Boxshot Dragon's Crown

Dragon's Crown

Releasedatum:
11-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar:
Dragon’s Crown is verwijderd uit de Europese PlayStation Store, maar zal snel terugkeren
Gepubliceerd op 2 jul, 2016 om 13:59
Dragon’s Crown’s releasedatum is bekend!
Gepubliceerd op 19 aug, 2013 om 09:14
Dragon’s Crown krijgt een pre-launch trailer
Gepubliceerd op 31 jul, 2013 om 14:40
 1.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ben wel erg benieuwd naar Dragon’s Crown. 😀

 2.    257 XP
  Crition's avatar

  @digitalj8: Me too! Kan niet wachten 🙂

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Op de ps3 variant speelt bijna niemand en op de vita wel dus het is logisch dat ze dit doen zodat dat handje ps3 eigenaren ook mensen hebben om mee te gamen