Het is door de jaren heen een traditie geworden dat er een launchevent georganiseerd wordt voor de nieuwe Call of Duty. Vorig jaar werd het nog grootschalig aangepakt in de Heineken Music Hall en dit jaar doet Activision het qua schaal iets rustiger aan. Het evenement zelf zal echter niet minder spectaculair zijn.

Op het forteiland Pampus zal op maandag 4 november het evenement plaatsvinden en dit gehele eiland zal getransformeerd worden tot een post-apocalyptische setting die bij de game past, zo stelt het persbericht. De genodigden zullen met twee boten naar het eiland toegebracht worden, waarbij er plek is voor 250 man per boot.

Op het evenement zelf zal er volop met de game gespeeld kunnen worden en iedereen krijgt de game mee naar huis. Daarnaast zullen een aantal bekende Nederlanders het tegen elkaar gaan opnemen op dit evenement. De genoemde BN’ers zijn; DJ Tony Star, Jamie Westland, Negativ, Ruud Feltkamp en Dennis Weening. Verder zal onder andere Nicky Romero plaatjes gaan draaien.

In tegenstelling tot vorig jaar zal dit evenement niet voor iedereen toegankelijk zijn, maar enkel voor genodigden. Een deel van de kaarten zullen weggegeven worden via diverse media waaronder PSX-Sense. Zorg dus dat je de site in de gaten blijft houden, want binnenkort zullen we de actie starten waarbij je kaarten kunt winnen.