Assassin’s Creed IV: Black Flag director zou graag zien dat de franchise ooit naar Egypte gaat


De Assassin’s Creed franchise begon met het eerste deel in het Midden-Oosten. De daaropvolgende delen speelden zich af in Italië en het vorig jaar verschenen deel verplaatste zich naar Amerika. Daar blijft het nu hangen, althans daar in de buurt, want Assassin’s Creed IV: Black Flag speelt zich af in het Caribische gebied, maar wat is het volgende?

De franchise kan werkelijk alle kanten op en Ubisoft heeft een hoop verschillende locaties waar ze uit kunnen kiezen voor een Assassin’s Creed deel. Zo is Egypte al meerdere malen geopperd als suggestie voor een locatie en de game director van Assassin’s Creed IV: Black Flag, Ashraf Ismail, staat daar best positief tegenover.

Of Egypte ooit aangedaan zal worden is een kwestie van afwachten, maar Ismail gaf wel aan dat hij het erg tof zou vinden als Egypte ooit eens als setting zou dienen voor een Assassin’s Creed deel.

“I’m not saying we are going there, but one day I would love to explore Egypt as a setting for this game. Ancient Egypt could be a really cool place. We have a really cool explanation for how we can do this, and it is with this Animus device that allows us to go to anytime in history.”

Doordat Assassin’s Creed IV: Black Flag zich voor het eerst in de franchise niet in de chronologische volgorde afspeelt, maar zich voor de gebeurtenissen van Assassin’s Creed III afspeelt betekent het dat Ubisoft geen chronologisch patroon aan wil houden waardoor het zomaar mogelijk kan zijn om ver terug in de tijd te gaan naar Egypte.

Het is vooralsnog dromen van zo’n locatie, maar de interesse is er in ieder geval.

 1.    355 XP
  Valentino1994's avatar

  Zou echt super zijn 😉

 2.    1067 XP
  SkySurprise's avatar

  Ik zie het al helemaal voor me!

 3.    363 XP
  WushuDanny's avatar

  Ik snap niet dat ze nog steeds geen Assassin’s Creed in Japan hebben gemaakt. Kom op als je Assassin zegt dan denkt iedereen aan Ninjas. Maar de director heet Ashraf Ismail, niet Souta Takahashi ofzoiets.

 4.    81 XP
  Babyvet's avatar

  In het oude Amsterdam met z’n grachten en voc tijd

 5.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik hoop echt dat het waar is,zo wel dat zal geen verkeerde zet zijn van Ubisoft.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @WushuDanny:

  Idd, wanna-be Chinees! Helemaal met je eens!

 7.    7300 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @WushuDanny: Ik zie graag ook nog eens het in China/Japan lijkt me e perfecte setting.

 8.    63 XP
  5StarGbVk's avatar

  als ze ooit eraan gaan beginnen om een AC te maken in egypte dan hoop ik echt dat je wa meer van die puzzle’s moet oplossen om verder te kunnen komen net als bij Ac II & Ac brotherhood en da je personage’s als kleopatra en Koningin Nefertiti voorbij ziet komen en met mummie’s vechten, mooie hiërogliefen muren en plotsenling op een schakelaar heb gedrukt dat er een deur open zou gaan. dan zou ik het interesanter gaan vinden en de eckte Ac gevoel weer zou krijgen… mja het is mij mening!

 9. crew Redacteur -    726 XP
  taart0001's avatar

  Ik ben al gelijk voor! Heb er redelijk wat familie wonen, dus mochten de makers nog tips willen, ik kan ze die geven haha -;) Al is het daar nu natuurlijk minder prettig, dus om inspiratie in Egypte zelf op te doen, kunnen ze beter nog even wachten…

 10.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Egype en China, en ik ben tevreden! 🙂

 11. crew Redacteur -    400 XP
  Ezio Auditore da Firenze's avatar

  @WushuDanny:

  het zou inderdaad leuk zijn dat je in Japan terecht komt in het Samurai tijdperk. Dat bijvoorbeeld de Samurai je tegenstanders zijn en dat zij dan de “gepantserde” eenheden zijn die elke Assassins Creed game heeft. En dan bijvoorbeeld Ninja’s als de wat vluggere die je kunnen inhalen tijdens het free-runnen.

  Ook Egypte zou erg cool zijn, in het tijdperk van de Farao’s. Met die pyramiden en dergelijke. In Egypte zou je wel hele leuke setting hebben voor geheime locatie’s waarin je al free-runnend je weg moet vinden naar de schat zoals we dat zagen bij onder andere Brotherhood en AC II.

  Kortom, ik snap niet waarom ze voor piraten kiezen, want imo zijn er veel leukere settings voor Assassins Creed

 12.    1812 XP
  R*forever's avatar

  In andere woorden … Assassin’s creed 5 Egypte bevestigd 😛

 13.    63 XP
  5StarGbVk's avatar

  @yannickvanloon: daar ben ik het met je eens! 😀