Wie bekend is met de Souls franchise, als fan van het eerste uur of als late starter, weet dat ver na de officiële releasedatum nog aan de Limited Edition te komen was. Zowel fysiek in de winkels als via webshops waren ze nog volop te bestellen en dat maakt het een ‘gelimiteerde’ oplage al veel minder speciaal.

Ditmaal gaat Namco Bandai het anders aanpakken, waarvan de reden nog onbekend is. Het kan zijn omdat ze het de laatste tijd niet zo heel breed hebben, maar het kan ook zijn dat ze de gamers die geld extra geld neertellen voor een Collector’s Edition (of in ieder geval genoeg vertrouwen hebben in de franchise om de game vooruit te bestellen ) willen belonen en hun aankoop echt speciaal zal zijn hierdoor. De oplage van het aantal Black Armour en Collector’s Editions zal namelijk compleet afhangen van het aantal pre-orders die gemaakt zijn alvorens de game goud verklaard wordt!

Ben je op zoek naar één van deze twee, houd dan zeker je lokale gamestore of webshop in de gaten. Voor je het weet ben je namelijk te laat. De Collector’s Edition hebben we nog niet kunnen vinden in de Nederlandse (web)shops, maar de Black Armour Edition is al bij meerdere winkels te bestellen. Laat het ons zeker even weten als je hem ergens anders hebt gespot!

*Géén levering op releasedatum.

Houd voor overige updates zeker Budgetgaming in de gaten voor de scherpste prijs. Op moment van schrijven is zowel de Collector’s Edition als de Black Armour Edition helaas nog niet opgenomen in hun database.