Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft momenteel zijn handen meer dan vol en het bedrijf probeert zijn drie huidige projecten evenveel aandacht te schenken door zijn manschappen min of meer gelijk te verdelen over drie teams. De grootste groep mensen sleutelt vlijtig aan The Witcher 3: Wild Hunt, terwijl een kleiner team al zijn tijd steekt in de productie van Cyberpunk 2077. Een derde ensemble is dan weer verantwoordelijk voor de grafische engine waar beide games op zullen draaien.

Volgens Business Development Manager Rafal Jaki gaat alles voorlopig van een leien dakje. In een interview met Polygon bracht de man onder andere Cyberpunk 2077 ter sprake, een game waar we eigenlijk nog bitter weinig over weten – al is de bovenstaande teaser trailer wel uiterst sfeervol. Jaki vertelde dat Cyberpunk 2077 behoorlijk indrukwekkend zou worden en gaf tevens aan dat de titel waarschijnlijk ook zijn opwachting zou maken op de volgende generatie consoles.

Zekerheid kon Jaki ons echter nog niet geven, maar aangezien Cyberpunk 2077 slechts ten vroegste in 2015 de winkelrekken zal opzoeken, gaan we ervan uit dat we de game in de niet-zo-nabije toekomst ook op de PlayStation 4 zullen mogen verwelkomen. Wat denken jullie?