Futurlab kondigt Surge Deluxe aan voor de PS Vita

Oorspronkelijk was de game Surge enkel bestemd voor het PlayStation Mobile platform, maar nu is echter door ontwikkelaar Futurlab bekendgemaakt dat deze titel onder de naam Surge Deluxe ook voor de PS Vita zal verschijnen. Deze geüpgradede versie zal extra modi en meer features bevatten naar aanleiding van door fans aangegeven feedback.

Onder de extra’s bevinden zich een combiner block, het verwijderen van colour requirements bij multipliers en het zal voor spelers mogelijk zijn om het eigen multiplier te ontwerpen om zo nog hogere scores te kunnen behalen. Ook zal er een chain linker block aanwezig zijn wat spelers weer de mogelijkheid geeft om blocks van verschillende kleuren te combineren en er zal nog een extra puzzel modus toegevoegd worden.

Spelers die kleurenblind zijn zullen aan de precieze grootte kunnen zien om welke kleur het gaat. Bij de leaderboards zal er nog een extra best clearance score board toegevoegd worden en je zal ook de mogelijkheid krijgen om verschillende achtergrondjes voor je game te unlocken. Tot slot zal het toekennen van scores ook veranderen doordat er nu een mogelijkheid is om de grind te verwijderen.

Boxshot Surge Deluxe

Surge Deluxe

Releasedatum:
05-02-2014
Genre:
Puzzel
Uitgever:
FuturLab
Ontwikkelaar:
Review: Surge Deluxe
Gepubliceerd op 4 feb, 2014 om 15:45
Surge Deluxe voor de PS Vita heeft een releasedatum gekregen
Gepubliceerd op 1 feb, 2014 om 16:35
  1.    1769 XP
    yannickvanloon's avatar

    Krijgen we vast wel van PS Plus, we hebben Coconnut dodge en velocity ook gekregen van Futerlab.

  2.    1121 XP
    digitalj8's avatar

    @yannickvanloon: oke cool, dit lijkt me best wel een vette game voor tussen door. 🙂