http://www.psx-sense.nl/images/file/img_525d37240e269.jpg

Onze goede vrienden bij Rockstar hebben ons weer nieuwe GTA V goodies gestuurd om weg te mogen geven aan onze lezers. De winnaars van de vorige GTA V prijsvraag worden eind deze week op de hoogte gesteld via de mail, dit gebeurd op dezelfde mail als waarmee je jouw antwoord hebt ingestuurd. Zit je dus straks niet bij deze gelukkige winnaars, dan kun je met deze prijsvraag nog een poging waren om een toffe goodie te winnen.

We geven 3 gouden GTA V USB-sticks weg en 3 échte Zippo’s met het GTA V logo erop. In het pakket stoppen we ook enkele iFruit-stickers voor je telefoon en natuurlijk stickers met het GTA V logo er zelf op. Er zijn drie pakketjes, dus drie mensen worden erg gelukkig gemaakt.

Om mee te doen dien je onderstaande vraag te beantwoorden en het juiste antwoord naar ons toe te mailen op ‘[email protected]

Hoe heet de Armeense autodealer in GTA V en GTA Online?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_525d3bb76f738.jpg

Voor details over meedoen met de prijsvraag moet je de desktop-versie van PSX-Sense bezoeken

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'GTA V'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Rockstar Games Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 31 oktober 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games Nederland.