http://www.psx-sense.nl/images/file/img_525d4b9893c20.jpg

Het heeft niet lang geduurd of GTA Online is inmiddels al gehackt en de ‘zwarte’ markt maakt er volop gebruik van door er handel uit te halen. Voor een laag bedrag kun je iemand inhuren die je personage kan ranken tot wel 1000 en ook het verkrijgen van 500.000.000 GTA$ is geen enkel probleem.

De hack vindt plaats met een debug PS3 en de code wordt hierop gemanipuleerd om het ranking en geldsysteem van GTA Online te misbruiken. Of Rockstar actie gaat ondernemen tegen deze mensen is nog niet bekend. Ook is het onduidelijk of het gepatcht kan worden, hier zal ongetwijfeld binnenkort meer duidelijkheid over komen. Het zou in ieder geval een galg voor GTA Online kunnen worden als de service blijft werken.

Rockstar houdt uiteraard wel logs bij en het is dus prima detecteerbaar als iemand opeens op een bizarre manier zoveel geld heeft. We houden jullie op de hoogte rondom de ontwikkeling van deze hack en raden je aan om spelers die je verdenkt te reporten bij Rockstar. Zo is het nagenoeg onmogelijk nu al rank 1000 te zijn, daarvoor is de game nog niet lang genoeg online.

http://youtu.be/39iHfId-zRE

http://i.imgur.com/hLUtAmQ.png