Eerder was al bekend geworden dat je zowel via de webwinkel van Amazon als via de Amerikaanse PlayStation Store het NBA 2K14 Super Fan Pack kan aanschaffen. Het gaat hier om NBA 2K14 voor zowel de PS3 als voor de PS4 waardoor je uiteindelijk $20 goedkoper uit bent dan wanneer je beide versies apart zou kopen. Overigens geldt in Europa via het speciale upgrade programma dat je voor de PS4 versie slechts €14,99 hoeft bij te betalen wanneer je de PS3 versie al in je bezit hebt.

Amazon heeft nu informatie toegevoegd aan het Super Fan Pack wat zij online aanbieden. Uit deze informatie blijkt dat de digitale versie van NBA 2K14 op de PS3 9GB aan schijfruimte nodig heeft bij de installatie en bij de PS4 versie is dit zelfs 50GB. Dat is behoorlijk fors en na Killzone: Shadow Fall de tweede game die zoveel schijfruimte nodig heeft. Meer informatie hierover mogen we volgende week verwachten evenals een nieuwe gameplay trailer waarin de next-gen kwaliteit getoond zal worden.

Ben je dus van plan om vooral je games digitaal aan te gaan schaffen op de PS4 dan lijkt een harde schijf van 500GB ineens niet zo groot meer. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar meer informatie over andere titels die ook digitaal zullen gaan verschijnen. Zodra wij hier meer over weten zal je dit natuurlijk hier kunnen lezen.