Update: We weten nog weinig nieuws over de PS4-bundels voor de Benelux, terwijl de dag eigenlijk al zo goed als voorbij is. Wat we wel weten, dankzij Game Mania, is dat er twee bundels komen in Nederland. Beide bundels zijn voor Killzone: Shadow Fall.

Origineel bericht:
Onlangs gaven we bericht dat ook de Benelux zou worden voorzien van PS4-bundels gecombineerd met zowel een game alsmede extra hardware in de vorm van een tweede controller en de PlayStation Camera.

Tot op vandaag bleef het echter angstvallig stil totdat we eerder vandaag een tweet lazen van Sony PlayStation Benelux waarin ze vertelden morgen naar de retailers te communiceren wat er precies op stapel staat aangaande de PS4-bundels. Naar verwachting mogen klanten die reeds gereserveerd en aanbetaald hebben de overstap maken naar een PS4-bundel.

Of wij hier in de Benelux ook diverse bundels als een FIFA 14, Battlefield 4 en/of Need For Speed: Rivals bundel mogen gaan ontvangen net als in Groot-Brittannië, horen wij dus hoogstwaarschijnlijk morgen. Vooralsnog hebben we de zekerheid dat er een Killzone: Shadow Fall bundel gaat verschijnen.