Nieuwe trailer Assassin’s Creed IV: Black Flag toont ons een stukje van de oorlog op zee

Zoals de scheepskanonnen in Assassin’s Creed IV: Black Flag kunnen brullen, met zo’n tempo schieten er nu allemaal trailers en video’s van de game het internet op. Aangezien de game al eind deze maand voor de PS3 uitkomt is hier wel wat voor te zeggen al gaat het bij deze video echter wel om de PS4 versie. Daar zullen we helaas nog iets langer op moeten wachten.

Toch is het natuurlijk nooit verkeerd om in de aanloop naar de lancering hier veel beeldmateriaal van te zien te krijgen. In deze video van Assassin’s Creed IV: Black zien we een stukje van de battles op zee. Zo zie je bijvoorbeeld hoe het grote schip van Edward Kenway aangevallen wordt door een andere boot. Verder is deze video met zijn ruim dertien minuten weer redelijk lang te noemen dus je kan er weer voor gaan zitten.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    96 XP
  Sjord's avatar

  Als het nog ff zo doorgaat met die trailers hebben we de game al uitgespeeld moet hij nog uitkomen :P… Blijft een vette setting.

 2.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  Ik vind het ook een mooie setting. Vond zowiezo die zee missies in Assasins Creed III ook al heel leuk. Dat ze nu wat meer richting zee gaan is alleen maar leuker. Niet een game die ik gelijk bij uitkomst zal gaan kopen. Maar zeker een game die ik in de uitverkoop bak zal gaan aanschaffen.

 3.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Ze moesten eerst maar eens AC op de schop gooien (net als bij de laatste Tomb Raider game) dat heeft deze serie écht nodig. De besturing stamt nog uit de tijd van deel 1, ook de animatie stamt nog uit die tijd.

 4.    1812 XP
  R*forever's avatar

  Pfff gewoon een opgepoetste ps3 versie met next gen elementen…
  Een ps4 game zou al lang niet meer moeten lijken op een ps3 game.. Over 2 jaar zullen we dat merken ^^

 5.    94 XP
  SFNL1984's avatar

  @R*forever: Pak een release game van de PS3 en vergelijk die met een PS4 release game. Zie daar een groot verschil. Kijk naar de eerste AC en naar Black Flag op de PS4 ook een groot verschil. Games tijdens een nieuwe console release halen nooit alles eruit omdat er te weinig tijd en info beschikbaar is. Wat oa ook de reden van uitstel is van Watch Dogs.

 6.    1812 XP
  R*forever's avatar

  @SFNL1984:

  Ik was misschien wat te cru. Ik noem het geen next gen maar toch zeker een must have, SQUAREONGAMES HEEFT ME OOK GOED OP WEG GEZET… eens assassin’s creed er is wil ik het toch spelen. Want ik was toch vroeger grote fan. Ik heb elke assassin’s creed 6x uitgespeeld uitgenomen 1 en 3…

  Dus ja deze wil ik zeker ook nog. Maar ik wil echt dringend betere characters in assassin’s creed’s 😛