Deze week zijn er weer heel wat prijsdalingen doorgevoerd, waaronder die van games die nog niet eens zo heel lang uit zijn – zoals Splinter Cell: Blacklist. Ook hebben we ditmaal wat hardware toegevoegd, aangezien dit het ineens heel interessant maakt om een 12GB PS3 te kopen. Je wilt immers zo goedkoop mogelijk uit zijn nu de nieuwe generatie consoles al bijna te koop zijn, toch? Heb je nog andere leuke aanbiedingen gevonden, vergeet ze dan niet hier even te vermelden!

Splinter Cell: Blacklist

De Verenigde Staten is militair aanwezig in twee derde van de wereld. Een groep staten heeft er genoeg van en brengt een terroristisch ultimatum genaamd Blacklist op gang: een dodelijke aftelling naar een reeks terroristsiche aanvallen tegen Amerikaanse belangen. Sam Fisher is de leider van de nieuwe 4th Echolon eenheid: een geheime eenheid die enkel verantwoording aflegt aan de Amerikaanse president. Sam en zijn team moeten deze terroristen opsporen en het aftellen naar Blacklist stoppen voor het te laat is.

Resistance: Burning Skies

Met Resistance: Burning Skies gaan we terug in de tijd. De eerste dag van de invasie door de Chimera wordt nog eens dunnetjes over gedaan. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Tom Riley, een heldhaftige brandweerman uit New York. Schietend en rennend moet je overleven midden in deze bloedige en oneerlijke strijd. Gemakkelijk gaat het niet worden, maar je moet er alles aan doen om je familie ooit nog een keer weer te zien!

 

Sony HDD Caddy Inclusief 500GB 2.5″

Breid het geheugen van je 12 GB PlayStation 3 uit met deze harde schijf van 500GB.

– Enkel compatibel met 12 GB PlayStation 3 model (PS3 Super Slim, PS3 Slim New, CHECH-400x serie)
– Inclusief Mounting bracket om de nieuwe harde schijf in je PS3 te monteren.

  • Prijs: €49,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Geen.
  • Metacritic score: Nvt.
  • Link: Dixons

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur – Reckoning is een epische, open wereld role-playing-game die zich afspeelt in Amalur, een mysterieuze en magische fantasy-wereld gecreëerd door de New York Times bestsellerauteur R.A. Salvatore. De game wordt grafisch tot leven gebracht door de bekroonde en bekende Spawn-bedenker Todd McFarlane. Reckoning voegt intense, actie en gevechten toe aan het RPG-genre. De game wordt ontwikkeld onder leiding van Ken Rolston, lead designer van de bekroonde RPG-games Elder Scrolls III – Morrowind en Elder Scrolls IV – Oblivion.

 

Hyperdimension Neptunia Mk2

Hyperdimension Neptunia MK2 is het vervolg op het rollenspel Hyperdimension Neptunia. Het is een spel met een Japans tintje en een ronduit bizar verhaal. Je neemt de rol aan van een jonge godin met de naam Neptunus. Ze is de personificatie van legale games en moet vechten tegen een kwade godin die piraterij en illegaal kopiëren voorstelt. Kun jij de wereld van illegale games verlossen?

  • Prijs: €15,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Geen
  • Metacritic score: 53
  • Link: WowHD