Japan krijgt in december een Special Edition van Metal Gear Rising: Revengeance


Metal Gear Rising: Revengeance richtte zich qua gameplay veel meer op actie dan op stealth. Toch werd de game door pers en publiek overwegend positief ontvangen. Na de release werden er nog verschillende DLC pakketten uitgebracht die nu worden gebundeld in een Special Edition. Deze Special Edition bevat naast alle al eerder uitgebracht DLC natuurlijk ook de game zelf. Vooralsnog heeft ontwikkelaar en uitgever Konami deze Special Edition echter alleen voor Japan bevestigd, waar deze in december zal verschijnen.

De Special Edition zal uitgegeven worden in een zilverkleurig hoesje en zal onder andere de 30 VR missies met het Snake Soul Wooden weapon bevatten. Daarnaast zijn ook de Jetstream en Blade Wolf verhaallijnen aanwezig. Tot slot krijgen spelers er ook vijf kostuums voor Raiden bij. Dit zijn het Cyborg Ninja outfit, de Metal Gear Solid 4 outfit van Raiden, White Armour Raiden, Inferno Armour Raiden en Commando Armour Raiden. Tot slot krijgen eventuele kopers er ook een digitaal Metal Gear Rising PS3 thema bij.

In Japan zal deze Special Edition via retail te verkrijgen zijn en ook als download aangeboden worden voor een bedrag van 2400 yen wat neerkomt op ongeveer €19.-. Over een mogelijke release voor Europa is op dit moment nog niks bekend. Zodra hier verandering in komt kan je het hier lezen.

Boxshot Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Releasedatum:
22-02-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  Nu nog xD

 2. crew Redacteur -    2010 XP
  WJayW's avatar

  Wij krijgen deze game toch bij PSPlus volgende maand?
  Waarom zou iemand dan nog een versie van deze game willen importeren???
  Of überhaupt wachten tot deze versie ooit het daglicht in Europa ziet….