Deep Silver kondigt NASCAR ’14 aan


Voor de NASCAR fans die zaten te wachten op de eerste informatie over een nieuw deel is er nu goed nieuws. Uitgever Deep Silver, ook wel bekend van de Dead Island en de Metro franchise, heeft NASCAR ’14 aangekondigd. De nieuwe game zal nog verschijnen voor de huidige generatie consoles om zo zoveel mogelijk fans een echte NASCAR ervaring te bezorgen.

Leuk voor alle fans en gamers van NASCAR is dat alle officiële teams en tracks in de game verwerkt zitten. Daarnaast zul je kunnen gaan stemmen voor welke coureur je op de boxart van het spel wilt zien. De game zal ontwikkeld worden door Eutechnyx. Deze ontwikkelaar is ook verantwoordelijk voor de voorgaande delen in de serie en heeft NASCAR’14 op de planning staan voor een release ergens in het voorjaar van 2014.

Boxshot NASCAR '14

NASCAR '14

Releasedatum:
16-05-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Deep Silver
Ontwikkelaar:
NASCAR 2014 komt in maart uit voor de PlayStation 3
Gepubliceerd op 12 jan, 2014 om 15:42
 1.    97 XP
  Sjord's avatar

  Shit, deze game had ik graag op de PS4 gezien. Als ze maar volledige opties toevoegen zodat je de complete auto kan “tunen”. Online met een man of 40 lijkt me echt best gaaf ala iRacing

 2. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  Voor mij is dit echt de meest saaie race tak in de autosport, of om zelf te gamen….
  Alleen maar ovaaltjes rijden met linker bochten… gelukkig zijn er meer race games die aanzienlijk interessantere race mogelijkheden bieden.

 3.    506 XP
  Straatveger's avatar

  links..links…links..links..lin..li…ZzZzZzzzz…..

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @WJayW: mee eens, deze game mag in usa blijven wat mij betreft, racisten daar zeg, als je over F1 of motogp hebt vinden ze dat gay

 5. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @Naam…:

  Met motoGP (mijn favo racesport) valt dat nog wel mee, daar rijden immers een aantal amerikanen in mee. Maar feit blijft wel dat ze daar meer van de indycar, NASCAR en superbikes zijn…en alleen hun verwarren “patriotism” met “nationalism”, wat basically op hetzelfde neerkomt.