Sony start nieuw programma om trophies ‘in te wisselen’ – wederom enkel voor Amerika

Enige tijd terug startte Sony een actie waarbij Amerikaanse PlayStation Network gebruikers met hun behaalde PSN trophies konden bieden op diverse items die gebruikt waren in een verschenen video waarin diverse PlayStation en third party franchises voorbij kwamen. Dit programma was erg tof, want zo kon je de behaalde trophies ook daadwerkelijk voor iets gebruiken.

Helaas was dit programma destijds enkel voor de Amerikanen en Canadezen en nu er een nieuw soortgelijk programma gestart is onder de noemer ‘Greatness Exchange’ hadden we even de hoop dat wij in Europa ook mee mochten doen, maar wederom blijkt deze nieuwe actie enkel voor de Noord-Amerikanen en afgaande op de ‘prijzen’ die je kunt scoren is dat behoorlijk jammer.

Onder de verschillende ‘prijzen’ valt namelijk een reis van 5 dagen naar Dallas om daar Quakecon 2014 als VIP bij te wonen. Een andere ‘prijs’ is een trip voor twee naar Amsterdam (ook 5 dagen) waarbij je onder andere Guerrilla Games bezoekt. Daarnaast zit hier een hotelverblijf bij inbegrepen, een giftcard van $750, twee kopieën van Killzone: Shadow Fall en een goodiebag.

Dat zijn nog eens prijzen en er zullen ongetwijfeld genoeg van jullie zijn die hier de zuurverdiende trophies rustig voor willen ‘inwisselen’. Het valt te hopen dat Sony Europa ooit een soortgelijke actie gaat opzetten.

Als je even een kijkje wilt nemen op de Greatness Exchange website, dan kan dat hier.

 1.    1061 XP
  megafire777's avatar

  Gelukkig zeurt niemand in amerika over de ps+ voordelen in eu…

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Haha in Amerika krijg je alleen maar psp games voor PS Plus xD

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @yannickvanloon: Dat zeg je verkeerd: in America krijgen ze ook PSP games voor PS+. In verhouding krijgen ze daar meer voor hun geld dan hier in Nederland.

 4.    7516 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Hier in Europa worden we altijd buiten acties gelaten zeer slechte zaak van Sony…. 🙁

 5.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  In Amerika kregen ze gisteren nog Hotline Miami gratis, cross-buy? Volgens mij is Plus in Amerika helemaal zo slecht nog niet, toch?

 6. Anoniem -   
  94.212.30..xxx's avatar

  yup en die shit wordt gehackt

 7.    389 XP
  Suugie's avatar

  Wat kunnen die amerikanen nou eigenlijk krijgen voor hoeveel trophys?
  Zou wel achterlijk veel zijn, paar duizend per item ofzo?
  Weet iemand dit precies?

 8. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @Flaming_Kaiser:

  Inderdaad, erg jammer gezien Europa toch de spil in de games markt is op het moment.

  Al zou Sony zoiets via PSN doen, dat je met je behaalde trophies gratis games, avaters en thema’s kan downloaden ofzo… is in ieder geval meer dan niets.

 9.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @WJayW: dat zou wel mooi zijn ja.