http://youtu.be/s0d9d-cdxhk
Enige tijd terug startte Sony een actie waarbij Amerikaanse PlayStation Network gebruikers met hun behaalde PSN trophies konden bieden op diverse items die gebruikt waren in een verschenen video waarin diverse PlayStation en third party franchises voorbij kwamen. Dit programma was erg tof, want zo kon je de behaalde trophies ook daadwerkelijk voor iets gebruiken.

Helaas was dit programma destijds enkel voor de Amerikanen en Canadezen en nu er een nieuw soortgelijk programma gestart is onder de noemer ‘Greatness Exchange’ hadden we even de hoop dat wij in Europa ook mee mochten doen, maar wederom blijkt deze nieuwe actie enkel voor de Noord-Amerikanen en afgaande op de ‘prijzen’ die je kunt scoren is dat behoorlijk jammer.

Onder de verschillende ‘prijzen’ valt namelijk een reis van 5 dagen naar Dallas om daar Quakecon 2014 als VIP bij te wonen. Een andere ‘prijs’ is een trip voor twee naar Amsterdam (ook 5 dagen) waarbij je onder andere Guerrilla Games bezoekt. Daarnaast zit hier een hotelverblijf bij inbegrepen, een giftcard van $750, twee kopieën van Killzone: Shadow Fall en een goodiebag.

Dat zijn nog eens prijzen en er zullen ongetwijfeld genoeg van jullie zijn die hier de zuurverdiende trophies rustig voor willen ‘inwisselen’. Het valt te hopen dat Sony Europa ooit een soortgelijke actie gaat opzetten.

Als je even een kijkje wilt nemen op de Greatness Exchange website, dan kan dat hier.