http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52691692ba140.jpg

Het lijkt erop dat de soap rondom PS4-bundels al meer bizar begint te worden, nu weigert een grote online webshop: Coolblue namelijk de PS4-bundels te leveren. Ondanks het feit dat deze bundels ook aangekondigd zijn voor de Benelux, heerst er een soort taboe bij retailers die ervoor zorgt dat ze maar geen informatie verschaffen.

Vandaag kregen we een tip binnen van een lezer die zijn PS4 pre-order heeft geplaatst bij Coolblue, een behoorlijk grote webshop met meerdere niche-webshops. Onze lezer vroeg Coolblue via Twitter in een DM of hij zijn order om kon zetten, maar hem werd verteld dat ze enkel zelf bundels gaan samenstellen (dit doet Coolblue vaker, zonder al teveel korting) en niet die van Killzone aan gaan bieden.

Ook Bol.com weigert nog altijd enkel commentaar via de klantenservice over de eventuele bundels, terwijl Bart Smit gisteren als allereerste webshop de bundels online heeft geplaatst.

Update: Coolblue laat in een reactie tegenover ons weten dat de Killzone: Shadow Fall PS4-bundels nog niet beschikbaar zijn bij hun. Overigens ontkent de webshop tegen klanten te hebben gezegd dat ze weigeren de bundel te verkopen.

Wat Coolblue naar een klant stuurde

@CoolblueNL: “We hebben besloten deze pakketten niet aan te bieden, enkel de bundels die we zelf samenstellen.”

Coolblue meldt ons het volgende in een reactie:

De befaamde bundel waar het allemaal om draait

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_524450f38392e.jpg