The Wolf Among Us komt dit najaar naar de PS Vita

Telltale Games heeft haar sporen al verdiend met de episodes van The Walking Dead die eerder voor zowel de PS3 en PS Vita zijn verschenen. Nu heeft community lead van Telltale Games, Laura Perusco, via het Europese PlayStation Blog bekendgemaakt dat hun nieuwe titel, The Wolf Among Us, deze herfst ook op de PS Vita zal verschijnen.

The Wolf Among Us is gebaseerd op de Fable stripboek reeks en is een voornamelijk een gewelddadige thriller waarin onder andere mythische figuren een rol spelen. Het zijn figuren die in onze wereld leven en die er niet allemaal even normaal uitzien, zoals de wolf in een menselijk lichaam.

Net als bij The Walking Dead draait het bij The Wolf Among Us weer om het maken van verschillende keuzes, keuzes die anders kunnen zijn bij een tweede playthrough. Recent was er ook een PlayStation Blogcast waarin co-director Nick Herman over de game aan het woord kwam. Mocht je dit gemist hebben dan kan je dit hier nog eens beluisteren. Je kan de game besturen via de analoge sticks of via het touchscreen van de PS Vita. Ook is er aan de gameplay een invert Y optie toegevoegd.

Tot slot maakt Perusco bekend dat men er nu hard aan werkt om de prijs en de releasedatum van de PS Vita versie te bepalen. Wordt hier meer over bekend, dan zal deze informatie natuurlijk hier op PSX-Sense gemeld worden. Overigens, de PlayStation 3 versie is al eventjes uit en kun je in de PlayStation Store vinden.

Boxshot The Wolf Among Us

The Wolf Among Us

Releasedatum:
17-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Telltale Games
Ontwikkelaar:
The Wolf Among Us seizoen 2 is in de maak
Gepubliceerd op 20 jul, 2017 om 09:53
The Wolf Among Us krijgt volgende maand zijn retail release voor PS4, PS3 en PS Vita
Gepubliceerd op 10 okt, 2014 om 14:41
The Walking Dead en The Wolf Among Us komen naar de PS4
Gepubliceerd op 11 sep, 2014 om 16:26
Gamefly noemt PS4 en Xbox One versie van The Wolf Among Us
Gepubliceerd op 28 apr, 2014 om 13:00
  1.    264 XP
    RObinGoncalves's avatar

    Lekker hoor!