De eerste DLC voor GTA Online, de Beach Bum Pack, is vanaf volgende maand te vinden in de PlayStation Store. Dat heeft Rockstar Games bekendgemaakt. De DLC zal voor iedereen gratis te downloaden zijn.

De nieuwe DLC brengt onder andere nieuwe wapens en auto’s, die je zowel in het verhaal als in de online modus kunt gebruiken. Ook krijg je met de DLC meer tattoo’s, haarstijlen en andere customization-opties voor je online character in GTA Online. Als laatste heeft Rockstar Games nieuwe Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches en Races in het Beach Bum Pack gestopt.

Rockstar Games wist ook te vertellen dat we ergens in de herfst het eerste gedeelte van de Content Creator kunnen verwachten. Met deze content creator kan men zelf Deathmatch en Race Job multiplayer matches creëren voor GTA Online. Deze creaties kunnen vervolgens online gedeeld worden, zodat iedereen jouw matches kan spelen en beoordelen. De beste creaties zullen de titel ‘Rockstar Verified’ dragen en worden uitgelicht in toekomstige Rockstar Club Social events.