night of BF horizontaal

Uitslag: PattyS3, De Zak Aardappelen en FunkyMonky krijgen het pakket deze week thuisgestuurd, op tijd voor Battlefield 4!

Originele prijsvraag:1 november organiseren wij samen met EA de Night of Battlefield, dit doen we ter ere van de release van Battlefield 4. Uiteraard geven we eerst iedereen even de kans wanneer de game uit is om te oefenen en vervolgens gaan we als community zijnde tegenelkaar strijden. Hoe dit allemaal precies in zijn werk zal gaan, dat houden we nog even geheim, maar in aanloop naar deze bijzondere nacht gaan we alvast wel een aantal prijzen weggeven.

Zo hebben we voor jullie een met zorg samengesteld voedselpakket die je straks helpt om de ‘Night of Battlefield’ door te komen. Red Bull, bier, frisdrank, borrelnoten, M&M’s, popcorn, verfrissingsdoekjes en een t-shirt om in te gamen, alles zit in dit pakket.

Om kans te kunnen maken op dit pakket vragen we je onderstaande tweet te retweeten of zelf te tweeten met je eigen account. Je zit dan automatisch in de running en je maakt zo kans op dit pakket.

De winnaars worden vanaf woensdag bekendgemaakt zodat je het pakket op tijd in huis hebt.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_526bc150a6323.jpg