gta-online-9

Enige tijd geleden schreven we op PSX-Sense dat GTA Online zo goed als gehackt is. In de online modus zijn inmiddels een hoop mensen te vinden met een ongeloofwaardige rank. Ook geld wordt regelmatig gehackt in het spel en in sommige gevallen gedragen de hackers zich als Robin Hood en storten ze een grote hoeveelheid geld in de bank van een eerlijke speler. Dit overkwam ook speler StreamerHouse, die plotseling $973.000.000 dollar ontving van een hacker.

StreamerHouse nam contact op met Rockstar Support om te vragen of het geld verwijderd kan worden, maar Rockstar gaf aan dit niet te doen. Ook vertelt de ontwikkelaar dat als de speler een ban of andere straf krijgt, hij maar weer contact moet opnemen met de ondersteuningsdienst van Rockstar Games.

Unfortunately we are not able to remove this money from your game. In case you will get a ban or any other penalty because of that, please let us know and we will have a look into the issue.

De reactie van Rockstar Games is opvallend, aangezien de ontwikkelaar eerder nog aangaf actief te kijken naar spelerdata om te zorgen dat alles eerlijk verloopt.

rockstar-response

Heb jij al last gehad van hackers in GTA Online? Laat het ons weten in de comments!