Sinds Treyarch met Call of Duty: World at War de zombie modus geïntroduceerd heeft, introduceerde Infinity Ward in Call of Duty: Modern Warfare 3 de survival modus. Nu Call of Duty: Ghosts het stokje overneemt van Black Ops 2 weten we dat de zombie modus wordt ‘ingewisseld’ voor de squads modus. Maar daar blijft het niet bij, eerder werd al bekend dat er ook een nieuwe Extinction modus in Call of Duty: Ghosts zal zitten. Tot nu toe was hier nog niks over bekend, maar daar is nu verandering in gekomen.

Een gebruiker van Reddit heeft via de Imgur sharing service verschillende screenshots van deze modus geüpload die je hier kunt bekijken. Uit de screenshots blijkt dat je zoveel mogelijk waves van aliens zult moeten zien te overleven. Zo zul je verschillende upgrades kunnen vrijspelen en ook verschillende challenges en skillpoints kunnen behalen. De screenshots laten ook zien dat je je prestaties op een scorebord aan het einde van elke ronde terug kunt zien.

Naast deze gelekte screenshots is via het officiële Call of Duty Instagram account ook een korte trailer van deze modus vrijgegeven die je kunt bekijken.