SEGA Amerika heeft op haar officiële Facebook pagina een geheime boodschap geplaatst. De boodschap luidt: “On October 29th, Guts Will be_ _ _ _ _ _ _ “. Het klinkt erg raadselachtig en het is dus gissen naar welke mededeling wij op 29 oktober van SEGA mogen verwachten. We weten wel dat Sonic Lost World op 29 oktober in Amerika zal verschijnen, maar die titels past qua letters niet in de zeven opengelaten vakjes.

Wat onder andere in de reacties genoemd werd is het woord “spilled” wat bestaat uit zeven letters en het zou dus een kandidaat kunnen zijn. Of dit inderdaad het juiste woord is wat deze raadselachtige zin afmaakt weten we echter niet. Interessant is dat een andere bekende titel van SEGA, Shenmue, ook uit zeven letters bestaat. Maar dit zou de zin wel minder vloeiend laten eindigen dus of dat woord daar hoort valt te betwijfelen.

Als jullie goede ideeën hebben, laat het hieronder weten. Op 29 oktober weten we meer en als het een interessante aankondiging betreft dan lees je het uiteraard hier.