In Noord-Amerika worden al PS4 games verkocht


Wij zullen tot 29 november moeten wachten op de PlayStation 4. De Amerikanen daarentegen kunnen op 15 november al aan de gang en enkele weken voor de release blijken sommige retailers al begonnen te zijn met de verkoop van games en accessoires voor de console.

Nu was het al bekend dat de DualShock 4 te koop was, maar het blijkt nu ook zo te zijn dat Knack in de verkoop is gegaan evenals de PlayStation Camera. Of deze accessoires en game overal te verkrijgen zijn in Amerika en Canada is niet bekend. Ook is het niet bekend of enkel Knack te koop is of dat er al meer PS4 games te verkrijgen zijn.

We zijn erg benieuwd wanneer Europese retailers beginnen met de verkoop van accessoires en games, aangezien Sony zich hier blijkbaar niet al te druk over maakt.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  5 november kan je ghosts toch ook al voor de ps4 kopen, als het goed is.

 2.    96 XP
  Sjord's avatar

  Waarom niet verkopen als je ze al hebt? Je kunt ze toch niet spelen zonder console. Ik zie hier het probleem niet van in. In amerika hebben ze er een handje van om mensen te beroven op dag 1 als je de console haalt net buiten de winkel. Zo loop je alleen maar met minder middelen over straat

 3.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  dit is over het algemeen bekent bf4 voor ps4 word ook verkocht en ik heb foto’s van shadowfall gezien dat mensen die al hebben

 4. Anoniem -   
  leroy's avatar

  Wacht welnop een bundel, koop ik dalijk een spel van 60,00 en dan heb je bij een bundel korting, wacht wel gewoon even.
  Dat ze de console maar eerder verkopen haha

 5. Anoniem -   
  62.163.210.xxx's avatar

  @leroy: Dat gaat niet gebeuren.

 6.    573 XP
  Dutchpride0318's avatar

  Relaxed , ik wacht nog wel een maandje

 7. Anoniem -   
  Pixel's avatar

  Die Knack hoesje ziet er wel gaaf uit..spellen en accesoires ok..maar als je nu al een ps4 hebt ben je the man!!