Gedeelde video´s van Driveclub zien er netjes uit

Sony zet veel in op de Share knop wat één van de grootste features is van de controller en de PlayStation 4. Hierdoor moet de ervaring van het gamen nog socialer worden. Zo kun je indruk maken door je skills uit Killzone: Shadow Fall te tonen of een mooie inhaalactie te laten zien in de recent uitgestelde Driveclub.

Hieronder zie je een drietal video´s, welke door de ontwikkelaar van de racegame, Evolution Studios, zijn gedeeld via de Share knop. In de eerste zien we het met sneeuw bedekte Noorwegen en verder de Schotse bergen en de Indische bosrijke baan. Naast dat de game redelijk wat variatie lijkt te bevatten qua omgevingen valt het ons op dat de gedeelde video´s best netjes ogen.

Boxshot Driveclub

Driveclub

Releasedatum:
08-10-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    228 XP
  Equinox_BE's avatar

  Het maakt me toch niet echt warm, de games die we nu krijgen met ps+ spreken me meer aan 😉

 2.    573 XP
  Dutchpride0318's avatar

  Niks zeggende filmpjes van 10 seconden:-(

 3. Anoniem -   
  80.113.159.xxx's avatar

  Misschien niets zeggend, maar wel mooi!

 4. crew Redacteur -    2010 XP
  WJayW's avatar

  Alle filmpjes gaan tot 720p, kan ik hieruit opmaken dat dit de maximale resolutie is voor de geüploade filmpjes via de share knop? Of geldt dit dan alleen in de situatie van Driveclub?

  @Dutchpride0318:

  Ben ik niet met je eens, het laat zien dat de gedeelde filmpjes van goede kwaliteit zijn. Het gaat hier immers om het bericht dat de filmpjes middels de Share knop geüpload zijn en niet zozeer wat ze laten zien…anders had het artikel zich daar wel op gefocust. Al kun je ook opmaken dat de omgevingen gevarieerd zijn voor de diverse circuits/landen.

 5.    387 XP
  Freddy198824's avatar

  Youtube is toch geen 1080 wand als ik van mijn hd camera video’s wil uploaden zegt youtube dat de resolutie te hoog is.

 6.    1067 XP
  SkySurprise's avatar

  Vind de sound van de motoren ook echt mooi,!

 7.    242 XP
  Xnator's avatar

  @Freddy198824:

  Dat is best vreemd. Youtube kan zelfs verder gaan dan 1080p. Sommige video’s hebben op Youtube boven 1080p, “orgineel” staan. Ikzelf upload altijd in 1080p en kan ze ook bekijken in 1080p. Het is dus raar dat die bij jou dit niet toelaat.