Assassin’s Creed IV: Black Flag ligt nu in de winkels voor de huidige generatie consoles en zoals je in onze review kunt lezen is het een prima game geworden. Reden genoeg om een mooie prijsvraag te organiseren en in samenwerking met Ubisoft mogen we een figurine van Blackbeard weggeven.

Meedoen is zoals gewoonlijk vrij gemakkelijk, want je dient als enige de onderstaande vraag correct te beantwoorden. Na het insturen van het correcte antwoord ding je automatisch mee naar deze toffe prijs.

Vraag: Wat was de echte naam van Blackbeard?

Om mee te doen dien je de onderstaande stappen te volgen en als je een mobiele gebruiker bent, de stappen zijn te zien als je de website via de browser op je pc bezoekt. Wacht niet langer en stuur jouw antwoord in en misschien staat Blackbeard binnenkort bij jou thuis!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'AC IV: Black Flag figurine'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 november. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.