EA kondigt nieuwe PGA game aan zonder Tiger Woods


Jarenlang was Tiger Woods het gezicht van de PGA franchise. Maar de momenteel weer beste golfer ter wereld zal echter niet meer op de cover staan van de nieuwe te verschijnen PGA game. Dit nieuws heeft EA Sports via haar blog bekendgemaakt. Wat de reden voor het stoppen van de deal met Woods is weten we niet, wel wenst Vice President en General Manager Daryle Holt hem alle succes bij het vervolg van zijn carrière.

“We’ve always been big fans of Tiger and we wish him continued success in all his future endeavors.”

Dit is echter niet het enige, want EA gaf ook twee screenshots van de nieuwe PGA vrij. Het ene screenshot is afkomstig van de current-gen versie waar de andere een glimp van de next-gen versie laat zien. Wat opvalt is dat het grafische verschil tussen de twee versies toch wel erg groot is.

Op dit moment is nog niet bekend welke andere golfer nu op de cover van het nieuwe deel komt te staan, net zo min als de titel en een mogelijke releasedatum. Zodra we hier meer over te weten komen kun je het hier lezen.

 1.    542 XP
  Gobo92's avatar

  Zoo wat een details op de next gen ik vind golf niks al is het bij gta v wel grapig maar dit ziet er mooi uit!

 2.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Ziet er zeker bizar uit.

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Misschien komt EA met een nieuwe IP waar je Woods speelt net als bij Southpark dat je moet vluchten van je vrouwke.

 4.    171 XP
  Gilles's avatar

  Dat is inderdaad een heel verschil tussen beiden! Golfen is echter nooit mijn ding geweest dus ik laat em vooralsnog aan de kant liggen (met of zonder Tiger Woods)