The Walking Dead: Season Two officieel aangekondigd, bekijk hier de trailer

Goed nieuws voor fans van The Walking Dead game van Telltale Games. De ontwikkelaar heeft via het Europese PlayStation blog bekendgemaakt dat The Walking Dead: Season Two naar de PS3 en PS Vita zal komen. In het tweede seizoen kruip je in huid van het kleine meisje Clementine die we kennen uit het eerste seizoen. Het tweede seizoen zal weer draaien om het overleven en om de morele keuzes die je maakt, die tevens van invloed zullen zijn op het verdere verloop van het verhaal.

Mocht je niet bekend zijn met Clementine omdat je het eerste seizoen wegens wat voor reden dan ook gemist hebt, je kunt nu de eerste episode van het eerste seizoen gratis downloaden om eens kennis met de game te maken (aanrader!). The Walking Dead: Season Two bestaat uit vijf episodes en zal per episode weer los vanaf het PSN te downloaden zijn. Ook kan je weer een Season Pass aanschaffen om zo korting te krijgen op alle episodes.

Ter viering van deze bekendmaking gaf Telltale Games een trailer vrij die je hierboven kunt bekijken. Ook is bekendgemaakt dat we binnenkort onder andere meer informatie mogen verwachten over wanneer de eerste episode van het tweede seizoen zal verschijnen. Zodra we hier meer over te horen krijgen kun je dat natuurlijk hier lezen.

Boxshot The Walking Dead

The Walking Dead

Releasedatum:
24-04-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Telltale Games
Ontwikkelaar:
 1.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Nice, in de huid van Clementine. Klaargestoomd voor het echte werk 🙂
  Hopelijk hebben de keuzes die je in 400 Days hebt gemaakt ook echt enige vorm van opvolging in seizoen 2. Ik zie in ieder geval wel het motel terug waar 400 Days zich onder andere afspeelt.

  Ik ga overigens het spel pas kopen als het hele seizoen beschikbaar is. Heb geen zin om te wachten tussendoor. En op de Vita denk ik deze keer.

 2.    148 XP
  The Six Path Of Pain's avatar

  YES BEST GAME PART 2 WOOHOOOOOOOO, hype .