Goed nieuws voor fans van The Walking Dead game van Telltale Games. De ontwikkelaar heeft via het Europese PlayStation blog bekendgemaakt dat The Walking Dead: Season Two naar de PS3 en PS Vita zal komen. In het tweede seizoen kruip je in huid van het kleine meisje Clementine die we kennen uit het eerste seizoen. Het tweede seizoen zal weer draaien om het overleven en om de morele keuzes die je maakt, die tevens van invloed zullen zijn op het verdere verloop van het verhaal.

Mocht je niet bekend zijn met Clementine omdat je het eerste seizoen wegens wat voor reden dan ook gemist hebt, je kunt nu de eerste episode van het eerste seizoen gratis downloaden om eens kennis met de game te maken (aanrader!). The Walking Dead: Season Two bestaat uit vijf episodes en zal per episode weer los vanaf het PSN te downloaden zijn. Ook kan je weer een Season Pass aanschaffen om zo korting te krijgen op alle episodes.

Ter viering van deze bekendmaking gaf Telltale Games een trailer vrij die je hierboven kunt bekijken. Ook is bekendgemaakt dat we binnenkort onder andere meer informatie mogen verwachten over wanneer de eerste episode van het tweede seizoen zal verschijnen. Zodra we hier meer over te horen krijgen kun je dat natuurlijk hier lezen.