Naughty Dog heeft dit jaar weer goed werk afgeleverd met een hele mooie PlaySation 3 exclusive. Dan hebben we het natuurlijk over het tweede deel met Nathan Drake in de hoofdrol Uncharted 2: Among Thieves. Maar zou de ontwikkelaar dit deel laten zo als het nu is en misschien een deel drie maken of kunnen we nog meer verwachten?

Op de afgelopen Spike TV VGA werd er een vraag gesteld aan Evan Wells, de grote baas van Naughty Dog. Er werd simpelweg gevraagd aan hem of we downloadable content (DLC) voor de singeplayer van Uncharted 2: Among Thieves konden verwachten en weet je wat hij zei? Dat dit wel eens mogelijk kon zijn, maar dat ze op dit moment eerst richten op nieuwe multiplayer maps en dergelijke voor de multiplayer modus van de game.

Het is weliswaar geen bevestiging, maar hopelijk wordt deze prachtige PlayStation 3 exclusive binnenkort aangevuld met DLC voor de singeplayer modus. Zodra er meer nieuws hierover komt, lezen jullie dat natuurlijk hier op PS3-Sense.

Are we going to see any campaign DLC?

“Well, that certainly is a possibility but right now we’re focusing on multiplayer. We’re working on some new maps, we have a couple of new game modes in the works, and a lot of skins. So we’re going to focus on that right now.”