Take-Two heeft meer dan tien next-gen games gepland

Met de volgende generatie consoles voor de deur is het niet meer dan logisch dat ontwikkelaars en uitgevers een hoop plannen voor de (onmiddellijke) toekomst gemaakt hebben. Zo ook Take-Two, de uitgever die onlangs nog met BioShock Infinite op kwalitatief vlak uiterst hard wist uit te halen en die in haar laatste financiële rapport aangeeft dat er tien interessante next-gen titels in de stijgijzers staan.

De onderstaande woorden werden geuit door CEO Strauss Zelnick en beloven heel wat lekkers voor de nabije toekomst. Het aantal games dat de uitgever ingepland heeft zou zowel verrassende nieuwe IP’s als kersverse episodes in gekende franchises omvatten, en meerdere titels zullen een releasedatum krijgen in het fiscale jaar 2015. Wij zijn alvast erg benieuwd naar wat Take-Two zoal voor ons in petto heeft.

“Take-Two has an extensive development pipeline of groundbreaking new intellectual properties and exciting titles from our proven franchises, along with digitally-delivered offerings to complement our core business.”

“We currently have more than ten unique titles planned for next-generation consoles, including multiple releases slated for fiscal 2015.”

 1.    1816 XP
  R*forever's avatar

  Dit bericht heb je al een maand geleden eens gepost…

 2.    542 XP
  Gobo92's avatar

  @R*forever: hoe kan dat nou? Take two heeft dit net bekend gemaakt

 3.    1561 XP
  Redrum83's avatar

  @Gobo92:

  Denk dat zijn echte naam Micheal J Fox is.

  OT:wil graag een lijst met titels zien s.v.p

 4.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Toch…ergens…hoop ik op een System Shock remake.
  Ergens dan he…

 5.    1816 XP
  R*forever's avatar

  @Gobo92:

  Toch is het zo. Ik ben er bijna 100% zeker dat ik deze post al eens gelezen heb(natuurlijk anders geformuleerd hè). Tenzij ik in de toekomst leef? 😛

 6. crew Redacteur -    1915 XP
  Faunus's avatar

  Ik hoop zooooooo erg op een Remasterd Edition van BioShock Infinite samen met alle DLC. AUB 2K Games doe het! 🙂