http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5271726f135f4.jpg

Opmerkelijk genoeg ontbreken er bij de PS4 nogal een aantal voor de hand liggende functies, terwijl er wel weer om kleine dingetjes gedacht is. Zo is het straks mogelijk je PS4 op elke TV aan te sluiten zonder deze te resetten, is er een vaste Screen Safe Zone in het OS, downloaden patches in de achtergrond en ga zo maar door. Wat enkel ontbreekt zijn features als DLNA en zelfs MP3 wordt niet ondersteund, toch wel raar aangezien bijna elk apparaat MP3’s kan spelen, zelfs DVD-spelers van het eerste uur.

Naast het niet ondersteunen van MP3’s moeten we het ook zonder een visualizer doen, je kent het wel, die leuke tierelantijntjes op je scherm die meebewegen op de ritme van de muziek. MP3’s worden op de PS3 wel ondersteund en zelfs sommige games geven je de mogelijkheid ze te beluisteren terwijl je een spel speelt, op de PS4 kan dit straks vooralsnog alleen met Sony’s Music Unlimited service.

Hopelijk wordt ondersteuning voor MP3’s snel toegevoegd, het is immers toch iets wat bij een console hoort. Men kijkt in ieder geval naar de mogelijkheden, zo blijkt uit en Tweet van Yoshida.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_527178a36ffd6.jpg