http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52718a74a1e75.jpg

Sony heeft in Amerika een reward systeem gelanceerd waarbij klanten hun loyaliteit wordt beloond met punten die kunnen worden ingeruild tegen onder andere games, accessoires en consoles. Het inschrijven is gratis en eenmaal geregistreerd verdien je een punt voor elke dollar die je uitgeeft. De punten die je opspaart kan je uitgeven in de PlayStation Store, Sony Entertainment Network online store en Sony Store. Daarnaast kan je met je punten ook terecht bij Sony-partners als GameStop, Best Buy, Target en Walmart.

Overigens kun je punten ook inwisselen voor Sony TV’s, tablets, headsets, digitale camera’s en Blu-ray spelers. Het is op dit moment alleen niet bekend hoeveel punten nodig zijn per product. Sony geeft aan iedereen die zich inschrijft voor het reward systeem 100 bonuspunten. Na het linken van je PSN account met dit speciale programma krijg je 5 punten voor de eerste dollar je in de PlayStation Store uitgeeft.

Hoewel dit alleen voor Amerika geldt zijn we benieuwd of Sony van plan is om op termijn ook een dergelijk programma voor Europa te lanceren.