http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5272d7047bdd7.jpg

Binnen een week zal Call of Duty: Ghosts eindelijk uitkomen. Bij het verschijnen van een nieuwe Call of Duty hoort natuurlijk ook een nieuwe live action commercial. Die zal er dan ook weer komen en wel morgen op 2 november. Te verwachten valt dat de commercial weer vol zal zitten met beroemdheden waarvan er alvast een bekend is geworden. Het gaat hier om de grootste rol onder de beroemdheden die met Megan Fox voor het eerst zal worden ingevuld door een vrouwelijke actrice.

De live action commercial zal de titel “Epic Nightmare Out” meegekrijgen en begeleid worden met de song “I’m Gonna Live Till I Die” van Frank Sinatra. Plaats van handeling zal grotendeels Las Vegas zijn waar naast Megan Fox ook een rol is weggelegd voor vier vrienden die als een ‘Squad’ zullen opereren. 72andsunny is het agentschap achter de commercial en chief director Glenn Cole legde uit waarom als ‘belangrijkste beroemdheid” voor Megan Fox gekozen is.

“She’s fun, she’s sexy, she’s cool, she’s badass, she’s recognizable around the world. And the role was fun.”

Daarnaast gaf Megan Fox op de set ook haar mening over haar rol en vertelde ze waarom het zo belangrijk is om vrouwelijke characters te introduceren in een franchise als deze.

“I know it’s going to be cool for my son to grow up and done say ‘holy crap, that’s my mom….It’s about time that we have incorporated females into the cast of characters of these games because there are a lot of girl gamers”

Wat we precies mogen verwachten weten we morgen, het lijkt echter zeker dat deze live action commercial van Call of Duty: Ghosts weer een waar spektakel zal zijn.