http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5273b52e2a941.jpg

Waar wij nog tot 29 november moeten wachten mag men in onder andere Noord-Amerika al op 15 november de PS4 verwelkomen. Spike TV zal de lancering van de PS4 in Noord-Amerika opluisteren met een heuze special. De uitzending zal beginnen op 14 november om 11 p.m. eastern time, dit nieuws maakte Geoff Keighley bekend via Twitter.

De special heet “PlayStation 4 All Access” en volgens Keighley beloofd het een epische nacht te worden met allemaal “world premieres and announcements” over PlayStation. Op een vraag of dat ook betekent dat we nieuwe PS4 games te zien krijgen antwoordde Keighley: “Definitely”.

Get ready for an epic night of @PlayStation world premieres and announcements. #PS4ALLACCESS, Live from NYC in 2 weeks, 11/14, 11PM on Spike

@geoffkeighley @PlayStation new ps4 games?

@chris_white20 @PlayStation Definitely.

Met name dit laatste is erg interessant, want dit suggereert dat Sony nog enkele verrassingen voor ons in petto heeft. Misschien een aankondiging van een nieuwe exlusive IP, of een aankondiging van een vervolgdeel van een al bestaande franchise? Het speculeren kan dus beginnen aangezien verder nieuws nog ontbreekt. Mocht je live willen kijken, dan raden we je aan om vroeg op te staan aangezien de uitzending bij ons om 5 uur in ochtend zal beginnen.