http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5273b292d313f.jpg

Ter voorbereiding voor vanavond, de grote avond van Battlefield 4, hebben we al een aantal overlevingspakketten weggegeven. Dit was alleen nog maar het begin en vandaag gaan we echt volledig los met allerlei prijzen, een livestream en de mogelijkheid om met ons de game te kunnen spelen.

Tijdens de livestream gaan we door middel van opdrachten in de server aan jullie prijzen weggeven. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je als eerste moet eindigen op het eind, of een bepaald aantal kills moet halen. Dit gaan we in de livestream met jullie bespreken en we gaan ervoor zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om een prijs te winnen.

Zorg er dus voor dat je tegen 19:30 op PSX-Sense bent en naar onze livestream kijkt, we bespreken dan welke servers we in gaan, wat voor modes we gaan doen etc. Niks is vastgelegd en alles wordt overlegd met jullie, de kijkers van de livestream, het wordt een leuke community avond dus.

Maak tevens vooral foto’s van jouw avond met Battlefield 4 en deel deze op de Facebook-pagina van Battlefield. Wie de leukste foto heeft wordt ook nog eens door EA beloont!

Livestream

Start: 19:30
PSN ID: Stubmeister
Streamer: Jelmer Ottens
Waar: Twitch en hier op PSX-Sense komt een embed
Voorbereiding: Zorg dat je een Twitch-account hebt aangemaakt zodat je kunt participeren in de chat. Je Twitch account kun je later ook gebruiken op de PS4 om ons te volgen.

Prijzen

1x iPhone 4(s) Battlefield 4 hoesje van Big Ben Interactive
1x iPhone 5(s) Battlefield 4 hoesje van Big Ben Interactive
1x Officieel Battlefield 4 PS3 controller van PDP, onder andere te koop bij Gamemania
1x Battlefield Deluxe Edition voor PS3
5x Battlefield 4 t-shirts
10 Battlefield 4 posters

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5273b01d5a5d3.jpg