http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4b2a52e338138.jpg

Advertenties zijn natuurlijk nooit leuk op een website, en we zijn dan ook hard bezig om dit wat terug te dringen en in plaats daarvan enkele leuke acties te promoten. Zo is dit de allereerste die we verwelkomen op PS3-Sense, namelijk een gratis DVD! Het enige wat je hoeft te doen is op deze link klikken en je aanmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een actiecode toegezonden die je kunt gebruiken op Savvyshop.nl. Hier krijg je dan de keuze uit enkele top titels zoals Wedding Crashers en De Dominee. Je betaalt helemaal niks, geen verzendkosten en de dvd is ook gewoon gratis, je zou dus dom zijn om het niet te doen. Plus, wanneer je een DVD bestelt sponsor je PS3-Sense ook nog een beetje, dus vertel het aan al je vrienden en vriendinnen.

De actie is verlengd tot en met 13 januari 2010!

HEBBEDEAL.NLONTVANG EEN GRATIS TOP DVD NAAR KEUZE!
MELD JE NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF HEBBEDEAL.NL EN ONTVANG EEN GRATIS TOP DVD NAAR KEUZE! HEBBEDEAL.NL biedt elke 2 weken de meest verrassende TOPDEALS: 4 topproducten tegen een scherpe prijs. Wees er snel bij want OP=OP!
Klik hier voor meer…

blank

Graag willen we weten wat je van dit soort acties vindt, laat dus een comment achter en help PS3-Sense te verbeteren en onze advertenties op deze manier beter te targeten.