http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5276df2bcb96f.jpg

Waar toekomstige Xbox One eigenaren angstig zijn dat hun geliefde game mogelijk niet op 1080p loopt, laat staan 1080p/60fps hebben PS4-eigenaren iets minder zorgen. Naast een hogere resolutie voor Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts in vergelijking met de Xbox One versies, loopt ook Blacklight: Retribution als een zonnetje op de PS4. De ontwikkelaar achter de game wist te melden dat de transitie van PC naar de PS4 echt geweldig gaat en de ontwikkeling voorspoedig verloopt.

De free-2-play titel voor de PS4, die gratis speelbaar is voor elkander met of zonder PS-Plus, komt tijdens de launch van de PS4 in de PlayStation Store. Men wist te bevestigen dat de game op 1080p loopt op de PS4 en dat het vergelijkbaar is met de game op PC op de allerhoogste settings mogelijk. De target is uiteindelijk om een zo hoog mogelijke FPS-count te krijgen, hopelijk gaat het ze dus lukken om dit tot 60 te krijgen.

“We have all the PC settings cranked up to their highest setting on the PlayStation 4, so it holds up great! We are really happy how the transition between high end PC and PlayStation 4 works for us.”